کليه حقوق نوشته های اين وبلاگ و وبلاگهای مرتبط با آن منجمله وبلاگ http://adasiha.blogspot.com/ در انحصار نگارندگان است و هرگونه نقل و اقتباس و کپی برداری بدون ذکر نام نگارنده به منزله ناديده گرفتن حقوق مولفين و قابل پيگرد می باشد.

یکشنبه، آذر ۲۳، ۱۳۸۲

از اين قسمت، هر بار فشرده ای از يکی از مقالات مرتبط با رسوبات لنزهای هايدروژل بصورت مستند تقديم خواهد شد. ترتيب ارائه اين مطالب به نحوی خواهد بود که بتدريج از گذشته تا به امروز اين موضوع را ارائه نمايد.

رسوبگذاری روی لنز، در دقیقه اول مصرف لنز مشهود است

در اين تحقيق، دو نوع لنز برای 15 نفر بکار گرفته شد: لنز اول از نوع غير يونی و کم آب بود، و لنز دوم از نوع پرآب يونی. هر يک از افراد بصورت راندوم يک عدد از يکی از دو لنز را روی چشم راست و نوع ديگر را برای چشم چپ دريافت می کرد. رسوبات لنزها به روش SDS-PAGE ارزيابی می شد ( سديم دودسيل سولفات پلی آکريلاميد ژل الکتروفورزيس ). پروتئينهای شناسايی شده روی لنز شامل Lysozyme، آلبومين، PFMA، Ig G، IgA، لاکتوفرين و اجزای تشکيل دهنده پروتئين G بوده و تمام اين پروتئينها يک دقيقه بعد از قرار گرفتن لنز در چشم، روی لنز رسوب کرده بودند. نکته اينکه اين رسوبات در اغلب موارد با اسليت لمپ قابل شناسايی نبوده و با روش آزمايشگاهی مذکور قابل شناسايی بودند.

منبع:

Protein accumulation on disposable extended wear lenses. Lin ST, Mandell RB, Leahy CD, Newell JO. CLAO J. 1991 Jan;17(1):44-50. Morton D. Sarver Laboratory for Contact Lens and Corneal Research, School of Optometry, University of California, Berkeley 94720.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر